Avbytare: Ernad Crnojevic, Denis Malovic, Kim Eriksson, Mirza Dubicanac och Joel Gustafsson.

Jonathan Bergeling ut - Kim Eriksson in 76 min
Thom Nilsson ut - Vasko Mitrovic in 82 min
Kim Eriksson ut - Jonathan Bergeling in 90 min

MATCHKOMMENTARER
Ny oavgjord match och Limhamns FF spöket lever vidare. ÖT Smygehuk är fortfarande obesegrade i årets division 4 och i och med det oavgjorda resultatet har vi nu spelat 19 raka seriematcher utan förlust. Hemmaviten är numera 14 raka matcher utan förlust. ÖT ställde upp med exakt samma startelva som förra veckan mot IF Limhamn Bunkeflo.
Redan efter 30 sekunder kommer Vasko Mitrovic fram på vänsterkanten och spelar till Oliver Wilson som kommer i en 50/50 duell med målvakten som lyckas rädda. Nära drömstart där. I den 3:e minuten spelar Jonathan Bergeling bollen på djupet till Oliver Wilson som kommer ner till kortlinjen och spelar bollen snett bakåt men bollen tar på en försvarare och går mot målvakten som kan rädda. I den 13:e minuten blir Patrik Lippe tacklad olyckligt och vrider till knät. Patrik tvingas till byte och in kommer Ernad Crnojevic. Mer om Patrik Lippes skada när vi vet mer. I den 23:e minuten spelar Johan Hellström bollen fram till Vasko Mitrovic som blir fri men målvakten räddar friläget. I den 32:a minuten slår Johan Hellström in en hörna och det blir kalabalik i Limhamns straffområde där många försöker pricka bollen men det är Vasko Mitrovic som till slut får iväg ett skott som målvakten räddar. I den 33:e minuten spelar Johan Hellström fram bollen till Oliver Wilson som kommer ner till kortlinjen och spelar snett bak till Johan Hellström vid straffområdeslinjen och Johan skjuter direkt men målvakten lyckas rädda till hörna. I den 34:e minuten räddar Philip Borgström ett friläge snyggt. Första halvlek slutar 0-0 trots bollinnehav och flertalet målchanser. I paus går Vasko Mitrovic och in kommer Denis Malovic.
I den 46:e minuten tar en Limhamnforward med sig bollen med handen och blir fri med Philip Borgström men Philip räddar igen. I den 48:e minuten slår Johan Hellström ett inlägg mot Oliver Wilson som nickar ner till Thom Nilsson som skjuter direkt men målvakten räddar. I den 54:e minuten slår André Andersson ett inlägg där Jonathan Bergeling skjuter direkt men en försvarare kastar sig och täcker. Returen går till Denis Malovic som skjuter men målvakten räddar. I den 59:e minuten skjuter Johan Hellström från 20 meter och målvakten gör en fin räddning till hörna. I den 70:e minuten slår Johan Hellström en vänsterhörna mot bortre stolpen där Adam Norén når högst och nickar in 1-0. Detta var Adams 1:a seriemål i år. I den 76:e minuten slår Limhamn ett inlägg från högerkanten mot bortre stolpen där en Limhamnforward enkelt kan slå in 1-1 från nära håll. Kvitteringen kändes väldigt onödig när vi har matchen under kontroll och skapar många lägen. I den 76:e minuten byts Jonathan Bergeling ut och in kommer Kim Eriksson. I den 82:a minuten byts Thom Nilsson ut och in kommer Vasko Mitrovic. I den 86:e minuten får Vasko Mitrovic bollen till skänks av Limhamnförsvaret men bollen studsar till och chansen rinner ut i sanden. I den 87:e minuten får Gustav Lindquist på ett kanonskott från 20 meter som är på väg in i det vänstra krysset men målvakten gör en ny vass räddning och räddar till hörna. I den 90:e minuten byts Kim Eriksson ut med befarad bristning i baksida lår och in kommer Jonathan Bergeling. Mer om Kims skada när vi vet hur omfattande den är. Matchen slutar 1-1 och det var besvikna hemmaspelare efteråt. Inhoppande Ernad Crnojevic blev internt vald till bästa hemmaspelare.
I nästa match väntar FBK Balkan på fredagen den 6:e maj klockan 19:00 på Rosengård, Tävlingsarena.